İçeriğe geç

İZmir Kültürpark Fuar Ne Zaman

2024 İzmir Fuarı ne zaman açılıyor?

Dünyanın en köklü uluslararası ticaret fuarlarından biri ve Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki ilk fuar olan İzmir Enternasyonal Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İZFAŞ aracılığıyla organize edilmekte olup, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı himayesindedir. 30 Ağustos – 9 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında İzmir Enternasyonal…

İzmir Fuarı’na 2024’e hangi sanatçılar gelecek?

Alternatif Sahne 31 Ağustos, Pera 1 Eylül, Melis Fis 2 Eylül, Anıl Piyancı 3 Eylül, Perde Arkası 4 Eylül, Redd 5 Eylül, Şanışer&Sokrat ST 6 Eylül, Ceylan Ertem 7 Eylül, Yedinci Ev 8 Eylül, Can Gox Çim Konserleri Ağustos 30, Mert Demir 31 Ağustos, Teoman 1 Eylül, Volkan Konak 2 Eylül, Hande Yener 3 Eylül, …

İzmir Çim konserleri 2024 ne zaman?

Tarihi gaz fabrikasında saat 21.00’da ot konserleri düzenleniyor.

Kültürpark Fuarı ne zaman başlıyor?

🎉 📅 Tarih: 19-20 Eylül 2024.

İzmir fuar giriş ücreti ne kadar?

Her yıl olduğu gibi fuar akşamlarında ziyaretçiler fuar konserlerinde buluşarak keyifli anlar yaşayacak. Fuar giriş ücreti normal öğrenciler için 20 TL, öğrenciler için ise 7,5 TL olarak belirlendi.

İzmir Kitap Fuarı 2024 nerede?

📌 Gelecek yıl Kültürpark’ta ve 26 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri ​​arasında Fuarizmir’de düzenlenecek olan İzkitap-İzmir Kitap Fuarı’nda tekrar görüşmek üzere… #izkitapfest #izmirkitapfuarı #külpark #izkitap #fuarizmir @baskomsernevzat.

İzmir Fuarı’nda çim konserlerinde kimler var?

Mert Demir, 30 Ağustos Cuma günü sevilen sanatçıların sahne alacağı Çim Konserleri’nde sahne alacak. Çim Konserleri’nde Mert Demir, Teoman, Volkan Konak, Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin, Derya Bedavacı, Sakiler ve Haluk Levent seyirciyle buluşacak.

İzmir Fuarı nerede kuruluyor?

İzmir Uluslararası Fuarı93. İEF Giriş KapısıFrekansYıllıkKonumKültür ParkıKonum(lar)İzmir, Türkiye5 satır daha

İzmir Fuarı hangi gün kapanıyor?

İstanbul onur konuğu şehir olarak duyuruldu. Türkiye’nin fuarcılık serüvenini başlatan ve bir ilke imza atan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos – 9 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında 93. kez gerçekleşecek.

Semicenk konseri İzmir 2024 ne zaman?

Semicenk // 29 Eylül 2024 // Bornova Aşık Veysel Açık Hava Tiyatrosu – izmirmag.

İzmir fuar alanında neler var?

Kapalı Alan; 14 kapalı sergi salonu, 4 konferans salonu, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, İzmir Sanat, Fuar Evlendirme Dairesi, Celal Atik Spor Salonu, Lunapark, Paraşüt Kulesi, Gençlik Tiyatrosu, Resim Heykel Müzesi, İzmir Tarih Müzesi ve Sanat Müzesi bulunmaktadır.

Çim konseri kaç TL?

Çim Konserleri kapsamında düzenlenen konserler ücretsizdir.

2024 İzmir Fuarında neler var?

2024 Yılında Yapılacak Fuar ve Etkinlikler İZKITAP. İzmir Kitap Fuarı… IZCLEAN. Temizlik Ürünleri Fuarı… IF WEDDING FASHION İZMİR. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı… TTI İZMİR. Uluslararası Turizm Fuarı ve Kongresi. … TTI-HEALTH. Sağlık Turizmi Fuarı… FASHION HOME İZMİR. Ev Tekstili Fuarı… FASHION PRIME. … FASHION TECH.Daha Fazla Makale…

Kültürpark kimin?

KültürparkAçılış 1 Eylül 1936Operatörİzmir Büyükşehir BelediyesiDurumAçıkResmi web sitesikulturparkizmir.org6 satır daha

İzmir Mermer fuarı 2024 ne zaman?

Özel program – İzmir Mermer Fuarı | 1 Mayıs 2024 – YouTube.

İzmir Fuarı hangi tarihte açılıyor?

Türkiye’nin fuarcılık serüvenini başlatan ve pek çok ilke imza atan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos-9 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında 93’üncü kez düzenlenecek.

İzmir Tarım fuarı 2024 ne zaman?

30 Ocak-3 Şubat 2024 tarihleri ​​arasında Fuarİzmir’de kapılarını açacak olan Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı AGROEXPO, küresel tarım sektörünü 19. kez bir araya getiriyor.

Fuar İzmir Mermer fuarı ne zaman?

Katılımcı olmak için, doğal taş sektörünün dünyadaki en önemli buluşmalarından biri olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, 9-12 Nisan 2025 tarihleri ​​arasında Fuarizmir’de 30. kez kapılarını tüm dünyaya açacaktır.

İzmir Fuarı kaça kadar açık?

Fuar, 08:00 – 23:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Tavsiyeli Bağlantılar: Gozunden Uyku Akmak Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Prezervatif Kullanan Escort